För den som vill veta lite mer om oss som spelade, inte alla, men vi som var med under den mest aktiva peroiden...
Om du vill se alla medlemmar lite mer överskådligt, klicka här för att öppna bandtabellen...

-Curt Sandgren: Sång, kör, munspel.

Började sjunga i "Fast kids", och har inte slutat sjunga än. Han spelade gitarr och sjöng i bandet "Fiska med Thorvald", tillsammans med mig (Åke). Efter "Rolands Gosskör" så bildade han "Coca Carola", som rockade i 7 studioalbum och ett antal liveplattor. Coca spelade sin sista spelning på Fregatten i Åkersberga den 6 November 2004. Curt var också med i projekt "Krymplings" tillsammans med Mart från "DLK", Mongo från "Köttgrottorna", Ulke från "Dia psalma" och Granberg från "Charta 77". Dom släppte en CD och efter den reste på en Sverigeturné men sen inget mer, men under vintern 2004-05 så började det att rycka i det gamla liket? och nya låtar började skrivas och spelas in... så den som lever får kanske se och höra en hel del från Krymplings... Under våren -05 så startade Curre en ny orkester, "Den sista leken", tillsammans med Jonas Mellberg(Coca Carola), Putte "RB" sandgren(Poets Republic) och Fredrik Hamrin( Fish or fantasy, Fiolence).
Startade tillsammans med Åke, bandet Fabriken 2013...


-Conny Melkersson: Gitarrer, kör, Sång, tamburin.

Spelade gitarr i bandet "Fast kids" tillsammans med Curt Sandgren. Spelade även trummor i bandet "Sex Pilsners" tillsammans med mig (Åke). Efter "Rolands Gosskör" bildade han bandet "NEIN" med Patrik Trankell och Magnus "Ernie" Hörnell från "Asta Kask". "NEIN" släppte en mini-LP och var på väg att släppa en singel när bandet brann ner. Conny har också assisterat "Coca Carola" med sin röst och gitarr. Han spelade med Coca i några år bla. på skivorna Anabola melodier, I vote rock'n'roll. Doade på Tigger och ber, samt några gitarr pålägg...Conny återfanns senast i numera avsomnade rockorkestern "Poets Republic", tillsamman med mig(Åke) och Putte "RB" Sandgren.


-Patrik Trankell: Trummor, Tamburin, krrrr, kör.

Hårig trumslagare och multikonstnär, bla mycket skicklig i att ryggfisa. Innan han började spela i "Rolands Gosskör" så spelade han trummor i bandet "Riskavfall" tillsammans med "Beat Butchers" ena skivbolagsdirektör, Joakim "Jojo" Näslund (han spelade gitarr och sjöng). Patrik var även sångare i hårdrocksbandet "Dragos drunk and the tithunters", där hans scenkostym bestod av ett par nitade lädertangakalsonger. Han spela trummor med den s.k. gruppen "Adrenalin" på skivan "Vägra för helvete". Gruppen bestod av Patrik och Janne Dahlbom, från skivbolaget "Rosa Honung". Efter Rolands spelade han några år i bandet "NEIN", som släppte en mini-LP, och var på väg att släppa en singel när bandet flaggades av. En av singel låtarna finns med på Beat Butchers 10 års jubileumsskiva. Patrik ägnar sig numera "seriöst" åt ishockey, samt att laga mat åt svältande restauranggäster...
Så se upp, ibland går Patrik ut som an vanlig människa...


-Åke Noring: Bas, kör, sång, gitarr, keybord, munspel, tamburin.

Spelade gitarr i bandet "Sex Pilsners" innan "Rolands Gosskör". Under Rolands perioden spelade jag gitarr i "Ingenting" och trummor i "Fiska med Thorwald". Efter Rolands blev det "Nuclear Lucyfear" och "Hogfarm" tillsammans med Tony Österman (f.d Åka bil). - Spelade gitarr ett tag i bandet "Man in the moon", numera "Bison". Var även en hjälpande hand åt "Nein". Spelade en del konserter, en låt på skivan och fotograferade till konvolutet. Gjorde originalomslaget till Rolands-Asta skivan - "Sista dansen".
-Har likaså assisterat "Coca Carola" vid några tillfällen. Spelat en del konserter, körat på Tigger och ber och spelade bas på deras singel "Klubben för inbördes beundran". Fick den äran att göra omslaget till Bisons debut CD. Har gjort omslagen till "Coca Carolas" senaste cdskivor, även Beat butchers samlingsskiva BB 15 år. -Spelade tillsammans med Conny Melkersson och Putte "RB" Sandgren i rockorkestern "Poets Republic" under ett par år.Vi gjorde en hel del spelningar runt om i Stockholm, men inga officiella skivsläpp, dock en 5 låtars demo. -"Roger Karlsson band" ett projekt tillsammans med Roger Karlsson - "Tuk tuk rally", "Inferno" / Tony Österman - "Åka bil" och Stipen ifrån "Dia psalma"... Vi höll på i ca: 2 år, och gjorde en del konserter i Stockholms regionen. Inga officiella skivor, men en 5-låtars demo spelades in och en andra demo var på väg att spelas in när det började knaka i bandfamiljen. -2001 började och avlutades ett band kallat (av mig ÅN), "Zöder" tillsammans med Stefan Söderberg - "Tuktuk Rally", "Inferno" / Bengt - "Åka Bil", "Inferno" / Tony Österman - "Åka Bil". Vi gjorde tre st studiosessions i Söders studio, under våren. När hösten började så togs beslutet att vi skulle lägga ner "bandet"...
Startade tillsammans med Curre, bandet Fabriken 2013...

Copyright © - Rolands Gosskör LTD 2005, gorbiDesign 2006